Residence by Muho Design Studio

Muho Design Studio Illustrates The Narrative of Stacking Residence

MUHO Design Studio, the architect of the displayed project Award Winning Narrative of Stacking Residence spells out, The overall color-scheme was of neutral black, white, grey and earth colors, complemented with original materials in sculpting simple scenery with natural ambiance. A defining stroke of creativity was to house and display every painting collected by the client, with every movable wall layered against one another, it opens up a refreshing angle of creative appreciation. Moreover, through the overlapping, collisions of colors and materials, the designed space was given an interwoven visual layering, and also a dialogue with paintings, which gives the client a much richer perceptual experience..

Residence by Muho Design Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77228

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Oh homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Design Oh - designoh.com - All Articles