Award Winning Interaction Residence

Partidesign Studio Reveals The Interaction Residence

PartiDesign Studio, the creative mind behind the awarded design PartiDesign Studio's Interaction Residence explains, This project involved the renovation of a 20 year old multi level apartment.The arrangement of the living room sofa, kitchen and dining area were altered to face centrality. These changes will increase the spaces available, allowing a better interaction between the users. The natural sunlight shines through the windows that are located upstairs, and transmit through the glass walkway and the open staircase to the bottom floor. This new renovation in this house has boosted connection and relationship between family and friends..

Award Winning Interaction Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62025

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Oh homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Design Oh - designoh.com - All Articles